Tandkräm för vuxna

Nyhet! Jordan lanserar nu en helt ny serie av tandkrämer för vuxna – Stay Fresh™.

Ditt leende är viktigt – ta hand om det!

Stay Fresh

Den nya tandkrämsserien är skräddarsydd med en unik kombination av ingredienser som rengör dina tänder och ger dig fräsch andedräkt. Teknologin kallas Stay Fresh™ och är en kombination av fluor + xylitol, som ger extra skydd mot plack och gör dina  tänder starka, och zink + mint som ger dig fräsch andedräkt. Vår nya Stay Fresh™-serie känner man lätt igen på den tvåfärgade formuleringen.

Jordans nya Stay Fresh™ tandkrämserie finns i tre olika varianter:

Blåvit Jordan Fresh Breath tandkräm på en tandborste.
Jordan Fresh Breath tandkräm ståendes på ett handfat i ett badrum.

Fresh Breath

Fräsch andedräkt i upp till 12 timmar!

Jordan Fresh Breath har en avancerad formulering som effektivt reducerar dålig andedräkt och lämnar din mun fräsch i upp till 12 timmar. Den innehåller extra zink som aktivt reducerar dålig andedräkt. Aromen innehåller komponenten Optafresh® som kliniskt bevisat reducerar dålig andedräkt. Tandkrämen är skonsam mot emaljen.

Läs mer

Caries Defense

Jordan Caries Defense är en tandkräm med en mild och frisk smak. Tandkrämen skiljer sig från de två andra genom att den innehåller en mycket högre andel xylitol (9,9%). Kombinationen av fluor och xylitol ger dig starkare tänder och bättre remineralisering jämfört med enbart fluor – allt för att ge ett bättre anti-karies skydd. Tandkrämen är skonsam mot emaljen.

Läs mer
Jordan Caries Defense tandkräm ger starkare tänder och tar bort plack.
Jordan White Smile tandkräm tar effektivt bort missfärgningar på tänderna.

White Smile

Jordan White Smile innehåller en speciellt utvecklad kombination av ingredienser som bevisat tar bort missfärgningar. Tandkrämen tar effektivt bort dagliga fläckar såsom kaffe och te och ger naturligt vitare tänder. Tandkrämen har en specialanpassad kiselkombination som ger vitare tänder samtidigt som den är skonsam mot emaljen.

Läs mer