Target

Jordan Target är en tandborste med ett litet, smalt handtag som hjälper dig att nå alla områden i munnen utan att utsätta dem för tryck. För att matcha dina behov finns den tillgänglig med olika borsthuvuden. Hitta din favorit bland våra tandborstar och välj den som passar dig.

Jordan Target Teeth & Gums tandborsthuvud är smalt och väl anpassat för att nå alla tänder i munnen.

Target Teeth & Gums

Jordan Target Teeth & Gums har small-borsthuvud med Active Tip-funktion som innebär en upphöjd borst på den yttre änden av borsthuvudet. Detta rengör svåråtkomliga områden i munnen mer effektivt.

Läs mer

Target Sensitive

Target Sensitive från Jordan är en tandborste som har ett litet borsthuvud för maximal kontroll och nåbarhet. Tandborsten är ultra-soft och skonsam. Den har 0,01mm tunna borststrån för djup och effektiv rengöring. Dessutom har den ett smalt ergonomiskt precisions-skaft.

Läs mer
Jordan Target Sensitive tandborsthuvud är speciellt utformat för känsliga munnar.
Jordan Target White tandborsthuvud har en ActiveTip-funktion som når svåråtkomliga områden i munnen.

Target White

Jordan Target White är en tandborste med ett medium-borsthuvud med en Active Tip-funktion. Detta innebär en upphöjd borst på den yttre änden av borsthuvudet som rengör svåråtkomliga områden i munnen mer effektivt. Smalt skaft och tät borst för optimal rengöring. Tandborsten har även Whitetech™ borststrån som effektivt tar bort fläckar på dina tänder.

Läs mer