HÅLL MUNNEN FRÄSCH MED NYA JORDAN STAY FRESH TANDKRÄM!

Det är inte mycket som slår den fräscha känslan som efter att du borstat tänderna. Nu breddar vi vårt sortiment med en helt ny tandkrämsserie som hjälper dig att behålla fräsch andedräkt. Alla produkterna är utvecklade med en speciell Stay Fresh™-teknologi för rena tänder och fräsch andedräkt.

Blåvit Jordan Fresh Breath tandkräm på en tandborste.

STAY FRESH™ Teknologin

Jordan Stay Fresh tandkräm består av skräddarsydda produkter med en unik kombination av ingredienser som rengör dina tänder och ger dig fräsch andedräkt. Den nya teknologin kallas Stay Fresh™ och är en kombination av fluor + xylitol, som ger extra skydd mot plack och gör dina tänder starka, och zink + mint som ger dig fräsch andedräkt. Vår nya Stay Fresh™-serie känner man lätt igen på den tvåfärgade formuleringen.

De olika varianterna 

Jordan Fresh Breath har en avancerad formulering som effektivt reducerar dålig andedräkt och lämnar din mun fräsch i upp till 12 timmar. Den innehåller extra zink som aktivt reducerar dålig andedräkt samt en polymer som gör att zinken verkar längre i munnen. Aromen innehåller komponenten Optafresh® som kliniskt bevisat reducerar dålig andedräkt. Tandkrämen är skonsam mot emaljen.

Jordan White Smile innehåller en speciellt utvecklad kombination av ingredienser som bevisat tar bort missfärgningar. Tandkrämen tar effektivt bort dagliga fläckar såsom kaffe och te och ger naturligt vitare tänder. Tandkrämen har en specialanpassad kiselkombination som ger vitare tänder samtidigt som den är skonsam mot emaljen.

Jordan Caries Defence är en tandkräm med en mild och frisk smak. Tandkrämen skiljer sig från de två andra genom att den innehåller en mycket högre andel xylitol (9,9%). Kombinationen av fluor och xylitol ger dig starkare tänder och bättre remineralisering jämfört med enbart fluor – allt för att ge ett bättre anti-karies skydd. Tandkrämen är skonsam mot emaljen.

Ingredienserna i tandkrämen

Fluor stärker tänderna, förebygger karies och reparerar hål i ett tidigt skede.

Xylitol är ett naturligt sötningsmedel utvunnet från björk. Kombinerat med fluor ger det bättre remineralisering och skydd emot karies än en tandkräm med enbart fluor.

Zink tar bevisat bort dålig andedräkt.

Mint ger dig en fräsch känsla efter tandborstningen.

Läs mer om produkterna här.