Friska och vackra tänder i 3 steg

enkelt system för friska och starka tänder

Friska och vackra tänder med 3 steg

Vill du ha friska och fina tänder? Jordan lanserar nu en super-enkel metod för finare tänder. Vårt trestegssystem för hur du rengör tänderna tar bort upp till 22 % mer plack och ger dig optimal tandhälsa.

Jordan lanserar nu 1-2-3, ett enkelt och komplett system för din tandborstning. Tandtråd, tandborste med tandkräm och munvatten i rätt ordning tar nämligen bort upp till 22 % mer plack, vilket ger ett optimalt tandskydd och fräschare tandkött. Varför börjar du inte redan ikväll med att följa stegen för bättre tänder?

1-2-3-systemet

Steg 1 – Rengör

Tandtråden kommer åt där borsten inte når. Använd innan du borstar för du lösgör du matrester och plack som tandborsten kan svepa bort. Dessutom fäster fluoret i tandkrämen bättre på rena tandytor. Använd en modell som passar din tanduppsättning, det finns flera olika tandtrådsmodeller.

Steg 2 – Borsta

Borsta tänderna med fluortandkräm två gånger om dagen, morgon och kväll. Fokusera på varje tand och tänk ut en rutin som gör att du minns att täcka alla olika ytor på tänderna. En bra tandborstning tar cirka 2 minuter.

Steg 3 – Skölj

Efter tandtråd och tandborste med fluortandkräm är det dags att skölja ur munnen. Många sköljer sin mun med vatten, men problemet är att då sköljer man bort det fluorskydd som tandkrämen ger. Skölj istället munnen med fluormunvatten så behåller du skyddet och får frisk andedräkt på köpet. Undvik munvatten med alkohol som kan irritera och torka ut munnen.

Färdigt på ett tu tre!

Ont i en visdomstand? Här kan du läsa mer